Opleidingsportaal Kros BV


 • Onafhankelijke ademlucht SOG • Doel/Purpose

  Op veilige en effectieve wijze omgevingsonafhankelijke adembescherming gebruiken  Vooropleiding/
  Prior education

  Minimaal 18 jaar

  Niet baarddragend  Inhoud/Content

  Cursus conform Arbowet of conform SSVV Opleidingen Gids (SOG).  Benodigdheden/
  Necessities

  ID-bewijs, PSL (Personal Safety Logbook), geldige medische keuring incl. ademlucht, veiligheidsschoenen, lange onderkleding voor onder bluspak, schone kleding, handdoek en douchespullen.

  Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

  Passport, PSL(Personal Safety Logbook), valid medical certificate including breathing apparatus, long underwear, clean clothes, bath towel and shower stuff.  Prijs/Price

Geplande data / Available dates

Begindatum / Starting dateEinddatum / End datePlaats / CityInschrijven / Register
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Wachtlijst / Waiting list

Staat uw datum er niet bij geef dan uw voorkeur aan.