Opleidingsportaal Kros BV


 • Member Rescue and Fire Fighting Team NOGEPA 2.6B • Doel/Purpose

  Deze cursus is bestemd voor iedereen die is aangewezen om deel uit te maken van een brandbestrijdings- en reddingsploeg op een offschore mijnbouwinstallatie. De cursus word in Denemarken geaccepteerd, zoals omschreven in Appendix 5 van de mutual recognition. Het doel van deze cursus is het theoretisch en praktisch trainen van de cursist in brandbestrijdings-, en reddingsacties.  Vooropleiding/
  Prior education

  NOGEPA 2.6 A/B  Inhoud/Content  Benodigdheden/
  Necessities

  ID-bewijs, PSL (Personal Safety Logbook), geldige Medische Offshore keuring incl. ademlucht, veiligheidsschoenen, lange onderkleding voor onder bluspak, schone kleding, handdoek en douchespullen.

  LET OP: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

  Passport, PSL(Personal Safety Logbook), valid Medical Offshore certificate including breathing apparatus, long underwear, clean clothes, bath towel and shower stuff.

  ATTENTION: due to new privacy legislation from January 1st 2018 it is no longer allowed to take a copy of a passport. We want to ask you kindly to be sure that all the information about your employee is correct and equal to the information in the passport.  Prijs/Price

  Tijdsduur: 2 dagen
  timetable: 2 days

  € 700,00

  Inclusief koffie/ thee, lunch, NOGEPA registratiekosten en cursusmateriaal.
  Coffee, tea, lunch, NOGEPA registration and course material included.

Geplande data / Available dates

Begindatum / Starting dateEinddatum / End datePlaats / CityInschrijven / Register
wo 1 mei 2019do 2 mei 2019Wijster
wo 8 mei 2019do 9 mei 2019Wijster
wo 15 mei 2019do 16 mei 2019Wijster
wo 5 juni 2019do 6 juni 2019Wijster
wo 19 juni 2019do 20 juni 2019Wijster
wo 3 juli 2019do 4 juli 2019Wijster

Wachtlijst / Waiting list

Staat uw datum er niet bij geef dan uw voorkeur aan.